marți, 11 februarie 2014

Recomand masajul limfatic!

Masaj_drenaj_limfatic_la_Ideal_Contour 
Limfa, sau sângele alb cum era numit de grecii antici, este este un lichid transparent, care circulă prin spațiile intercelulare, vasele si ganglionii limfatici și care realizează schimbul de substanțe între sânge si celule.
Mai exact, sistemul limfatic este responsabil cu preluarea și anihilarea toxinelor și a bacteriilor rezultate in urma arderilor celulare, păstrand astfel sănătatea organelor. Totodată un sistem limfatic curat înseamnă și o imunitate bună.
     Sedentarismul, stresul prelungit, tulburările circulației sanguine, alimentația nesănătoasă și poluarea din atmosferă influențează circulația normală a limfei, iar picioarele umflate și celulita sunt doar unele din repercusiunile estetice ale unei funcționări defectuase a sistemului limfatic.
     Cu alte cuvinte, pentru a scapa de inestetica celulită folosiți-vă din plin de această procedură. Drenajul limfatic se poate face atât în cabinetele medicale cat și, mai nou, în saloanele de remodelare corporala și presupune un presso-masaj făcut cu un aparat special asupra lanțului de ganglioni limfatici. La început, în primele ședințe masajul poate fi puțin dureros din cauza ganglionilor blocați, însă făcut constant durerea dispare. Astfel, un drenaj bine făcut intensifică circulația limfei, accelerează eliminarea rapidă a substanțelor nocive din organism și ușurareză transportul acizilor grași și colesterolului. După primele ședințe vă veți simți mai relaxată și mai energică. Drenajul limfatic este recomandat și pentru persoanele care doresc să țină o cură de detoxifiere, reușind astfel o evacuare imediată și garantată a toxinelor. Vergeturile și aspectul tern al pielii se pot remedia tot prin drenaj limfatic, iar foarte multe persoane apelează la aceasta procedură pentru a scăpa de senzația de "picioare grele".
    Acest tip de masaj are efecte benefice și asupra pielii tenului, reușind să încetinească procesul de îmbătrânire, să  atenueze ridurile și să tonifice mușchii mai leneși ai feței. Persoanele care suferă de acnee pot încerca cu încredere un astfel de tratament și vor obține un ten mai luminos.
     Deși este printre singurele tipuri de masaj indicat femeilor însărcinate, drenajul limfatic are și contraindicații care se adresează persoanelor cu diferite probleme de sănătate care prin această procedură ar putea să-și răspândească mai repede infecția în corp. Contraindicat este si persoanelor cu probleme cardiace majore, pentru că astfel se pot elibera cheagurile de sânge.
     Recomand tuturor drenajul limfatic, se pierd si cm si kg in acelasi timp. Pot spune ca este mai eficace si mai sanatos decat sauna de o mie de ori!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu