miercuri, 19 februarie 2014

Pas barbatilor!

   

     Decat intr-o relatie nociva sau sufocanta, mai bine singura! Cateodata chiar e bine sa iei o gura de aer si sa spui pas tuturor barbatilor din preajma. E chiar recomandat sa petreci mai mult timp cu tine si sa inveti sa te cunosti mai bine. Astfel iti vei da seama ce vrei de la viata si mai ales vei sti sa-ti alegi urmatorul partener! Nu mai lasati barbatii sa va aleaga ei pe voi, faceti voi selectia! In acele momente de singuratate si de detasare emotionala, va veti da seama ca sunteti cele mai minunate fiinte de pe planeta, ca sunteti cele mai puternice si ca nu aveti nevoie de stalp de sprijin. Va veti ridica singure standardele. De cele mai multe ori barbatii, probabil din complex de inferioritate, incearca sa-si faca partenera sa se simta incapabila si nesigura. Atunci cand un barbat te complexeaza, e clar ca nu are incredere in el si ii e frica sa nu te piarda. Insa acest fapt dus la extrem, te va duce in depresie si vei pierde increderea in tine, in fortele tale si te vei trezi intrebandu-te "cine ma mai iubeste pe mine?". Exact asta isi doresc ei, sa ajungi sa crezi ca este o onoare iubirea lor! Acesti barbati, castrati psihic, trebuie inlaturati! In general, ei se sperie de femeile puternice, stapane pe ele, constiente de farmecul lor si dominatoare si fac tot posibilul sa le transforme in marionete, dependente de ei. E lesne de inteles de ce!
     Puneti-va o perioada sentimentele la congelat si veti vedea ce minunat este sa-ti dedici week-end-urile iesirilor cu fetele, mersului la shopping, rasfatului la saloane de infrumusetare sau la sala. Asuma-ti libertatea de a fi de capul tau! Sunt mii de motive pentru care este mai bine fara el: nu te suna nimeni sa-ti ceara explicatii despre noaptea trecuta, nu te culci cu gandul: “oare idiotul a ajuns acasa sau a ramas pe la vreuna?”, nu esti obligata sa dai sms de noapte buna. Intr-adevar, sunt si dezavantaje: nu ai pe cine sa suni in cazul in care ai facut pana si nici nu ai pe cine sa rogi sa te ajute sa-ti cari mobila nou cumparata. Dar te descurci tu si atunci iti dai seama ca devii o femeie puternica! E bine ca poti sa mananci cate pizza si tiramisu vrei fara sa auzi intrebari de genul: “mai bagi mult in tine?”, “te-ai cam ingrasat in ultimul timp!”, e super ca poti da check in-uri din toate locurile unde mergi fara ca cineva sa-ti dea un coment ironic la postare de genul: ”si cum e acolo? te distrezi?”, si e si mai super ca poti poza in orice ipostaza, chiar si cu streaperul din club fara sa te feresti ca cineva te vede si iese scandal. E marfa ca-ti poti schimba culoarea parului sau coafura in functie doar de preferintele tale, e marfa ca gatesti doar pentru tine si poti lasa vasele nespalate chiar si doua zile, e marfa ca ai timp sa-ti faci manichiura si realizezi ca ai unghiile mult mai lungi si mai tari ca inainte, e marfa ca nu-ti ciocane nimeni dimineata in usa de la baie sa te grabeasca, si e si mai marfa ca poti sa scoti sunete relaxata de pe wc fara sa te panichezi ca te aude cineva! 
     Cand te-ai improspatat suficient si ti-ai intarit psihicul, ascute-ti gherutele si sari la atac! Te vei amuza cate victime masculine vei face!

8 comentarii:

  1. Si daca cineva e dispus sa te asculte, de ce sa il ataci? Cand o relatie devine toxica e alegerea fiecaruia daca va continua sau nu. Fiecare partener ar trebui sa aiba propria contributie, sa dea cei 50% ai unei relatii, compromisurile sa fie cunoscute si acceptate de ambii. E ok sa ai timpul tau sa te cunosti, invata sa te iubesti, ca apoi sa poti iubi si pe altii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt pe deplin de acord cu tine. Postarea se referea la femeile care intra in depresie dupa o despartire si care ar trebui sa parcurga mai multe faze pana in a-si gasi linistea si a incepe alta relatie. Faza 1, aruncarea vinei pe barbati, chiar daca nu sunt ei neaparat de vina, faza 2, autocunoasterea, femeia isi preia propria vina, o accepta si incearca sa se schimba si sa "se retuseze" si faza 3, vindecarea, atunci cand scoti gherutele si te amuzi pe seama barbatilor. Dupa, go! Femeia e pregatita de alta relatie! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Faza 3 continua sa ma intrige, de ce ar trebui sa existe? Daca dai peste omul potrivit in faza 3, il smotocesti si apoi realizezi ca era ceea ce iti lipsea? Cand ai realizat unde ai gresit(orice relatie e in 2 si deci eu cred ca ambele parti au o vina mai mica sau mai mare) si "indrepti" acel lucru, treci la atac, oferind la fel de multa dragoste ca inainte(asta in caz ca s-a oferit). Candva cineva iti va descoperi ceea ce ai de oferit si de multe ori ne prinde nepregatiti(sau relaxati, noi insine). O secunda de iubire adevarata merita poate si suferintele de dupa, poate deveni lumina care te va calauzi si o viata. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. :))) Sincer, nu cred ca dai peste omul potrivit intr-un club sau la un dezmat de genul! Ma rog, este STRICT parerea mea! Aici, in faza 3, e vorba doar de distractie. Daca femeia pleaca in club cu gandul ca-si intalneste barbatul visurilor...se cam alege praful si o sa ajunga sa-ti roada singura gherutele ascutite! Nu! Asta e faza de distractie, o faza pe care eu, de exemplu, am neglijat-o mereu si mare greseala am facut!! E o vorba, ce-i al tau e pus deoparte! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Exista exceptii peste tot. Ceea ce incerc sa zic este sa nu pornesti de la ideea de a te distra prin a rani pe altii, daca prinzi unul versat in acest joc al seductiei s-ar putea sa iesi mai sifonata decat ai intrat. Te distrezi, seduci, dai flit, il tavalesti, faci ce vrei dar fara sa il calci in picioare. Infingi gherutele amintite de placere, placerea amandorura. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt de acord cu tine. Dar in faza de distractie exista riscul asta. Un barbat nu trebuie sa intre in jocul unei femei care tocmai a iesit dintr-o relatie! De cele mai multe ori ea, il raneste, sigur inconstient- nu cred ca-si propune asta! Cat despre calcatul in picioare...suna cam dur! Femeile care pun toti barbatii in aceasi oala, sunt tare complexate si de cele mai multe ori ele sunt vinovate ca "toti barbatii sunt la fel!" :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca toti care ies dintr-o relatie in care au fost implicati emotional au nevoie de pauza de care ziceai. Va iesi oarecum "golit" si s-ar putea sa nu se sincronizeze rapid intr-o noua relatie, astfel se poate trezi in ceva neimplicat si deci ranesti pe celalalt. Nu o facem constient, dar de cele mai multe ori o facem. Daca exista comunicare la inceputul unei astfel de relatii, poti incerca sa ii fii intai prieten/a. Asteptarea poate sa iti dea un f bun prieten sau un/o iubit/a. Pare simplu... dar cred ca cel mai greu este sa comunicam, sa aducem frecventele pe acelasi nivel.

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumos spus si bine gandit! Ce bine ar fi sa gandeasca toti ca tine, suferinta mai putina, intelegere mai multa! :)

    RăspundețiȘtergere