joi, 20 februarie 2014

Omagiu pentru Gogu!

     

     In vizorul insomniilor intra iar barbatii, dragii de ei! Pai va spun si de ce! Sunt indignata sa tot aud peste tot apelativul "sexul tare/ sexul puternic"... pai de unde tare?! Tare?! Cand?! Cum?! Aaaa...cateodata si atunci datorita femeilor...da! Tare! Pai nu ar trebui sa le multumeasca femeilor ca datorita lor se mandresc cu "sexul tare"! Desi, chiar si asa, tot nu sunt de acord cu acest "sex tare". Pai barbatii, atunci cand devin ei mai barbati, adica intr-adevar barbati, adica dupa o anumita varsta... tocmai atunci nu mai au "sexul tare"! Uf! Ce ironie! 

     Barbatii raman aproape toata viata niste copii, singura diferenta sunt cei cativa cm care li se adauga organului!Acest organ, denumit in continuare organ, isi are si el cuvintele lui de alint: cocosel, puta, scula, stulete, serpalau, ba chiar este personificat si devine Gogu. N-as vrea sa stiu ce trasaturi i se atribuie lui Gogu! Abia mai tarziu, dupa o anumita varsta si experienta, devine penis.


     Unii barbati sunt atat de mandri de organul detinut ca simt nevoia sa-l impartaseasca cu toate femeile care le ies in cale. Se lauda cu performantele sexuale si sunt genul care nu stiu ce-i ala sex oral decat din prisma jucariei lor. Spun corect jucarie, pentru ca poate fi comparata fie cu o locomotiva infundata, fie cu o trotineta fara ghidon, fie cu un pistol cu apa- ca de gloante nici nu poate fi vorba! 
    Altii, din contra, se admira zilnic in oglinda si le pute pielea de atat orgoliu. Astia devin atat de pretiosi cu ei insisi ca isi pastreaza ascuns organul, ca pe o comoara si il ofera doar sub forma de cadou si doar femeilor care-l merita! Care-l merita?! Cum adica?! Ce sa merite?! Hehe! Astia sunt printre cei mai patetici barbati! Ba mai mult, astia privesc femeile cu un soi de superioritate neinteleasa si daca devii putin mai vulgara in preajma lor, se simt deranjati si ofuscati si se retrag de pe teren precum melcul in cochilie. Sunt genul care fac sex rar, dar se masturbeaza des! 
     Mai intalnim si categoria barbatilor care nu au criterii cand vine vorba de femei si se roaga o luna sa le pice si lor ceva, orice, nu conteaza ca-i urata, proasta sau usoara, important este sa fie. Cand le pica, in prima faza se sperie si se gandesc ca ar trebui sa-i ofere o floare inainte, sa-i faca zeci de complimente ca poate fi de calitate si merita dusa la parinti! Cand se conving ca nu-i asa, din "proasta", "urata" si "curva" nu o scot. 
     Categoria barbatului insurat! Aoleu, asta e cea mai tragica categorie! Astia sunt cei mai disperati sa faca sex, insa au cel mai putin curaj! Daca au norocul sa primeasca totusi o propunere se pierd, se fastacesc si dau vina pe constiinta lor care nu-i lasa sa faca asa ceva! Constiinta am spus? Pardon, barbatii nu prea au asa ceva! Dar hai sa le dam voie sa numeasca constiinta frica lor de a nu fi prea buni la pat. Deh, dupa ani de zile si o singura scorbura, te sperie orice vizuina! Cateodata acesti barbati ridica niste conditii sexuale ce nu provoaca decat mila si pun pe fuga viitoarea amanta.
     Mai intalnim si categoria celor care se confunda cu cainele batran, adica "nici ei nu fut, nici pe altii nu lasa"! Cine sunt astia de fapt? Sunt "amicii", stau lesinati pe langa vreo femeie si tremura din toate inchieturile daca-i roaga sa-i deschida fermoarul rochiei. Insa, cum simt miros de testosteron in jur, sar la atac, insa, nu-l ataca pe adversar ci isi ataca propria "amica" in fata adversarului, scotandu-i in evidenta toate partile proaste. Daca adversarul nu se retrage speriat, "amicul" aplica planul B, care presupune sa-si informeze buna amica ca adversarul o desconsidera si are doar intentii ieftine cu ea. De astia scapi la fel de greu cum scapi de raie! 
     Mai exista si barbatii frustrati, unii de lungime, altii de grosime...ei bine, astia fac sex doar cu logodnica si doar dupa ce se asigura ca sunt iubiti pentru orice alta calitate a lor! 
     Sa mai vorbim despre barbatii cu bani care cred ca pot cumpara orice pestera si in final se aleg doar cu o vagauna?! Neah...astia nu isi merita apelativul primit prin nastere!
     Ei bine, astea fiind spuse, va rog sa luati in calcul ca fara barbati, n-am putea exista, deci trebuie admirati si iubiti asa cum sunt, altii nu avem de unde scoate, cel putin pana se descopera civilizatiile de pe alte planete! 

     Si nu puteam incheia acest omagiu adus lui Gogu, fara a cita, din nou, DEX-ul, care, cu mare grija si interes, explica ce este acest organ, la ce este bun acest organ si mai ales, ce se poate face cu acest organ.

pú sf [At: TDRG / Pl: pule / E: lat pulla] (Trv) 1 Penis. 2 (Înv) Nuia. 3 (Înv) Coadă. 4 (Iht; îc) pula ciobanului Pietrar (Aspro zingel). 5 (Îac) Pește care trăiește în bălți, pe fundul mlăștinos sau argilos, cu corp scund, turtit, mai mult gros decât înalt, lung de 12-18 centimetri, și care aduce pagube însemnate, hrănindu-se cu puii de pește (Gobius kessleri) Si: guvidie-de-baltă. 6 (Bot; îc) pula calului Burete pucios (Ithyphallus impudicus). 7 (Trv; îs) pulă bleagă Individ neînsemnat, fără personalitate. 8 (Trv; îe) Ce pula mea? Se spune pentru a exprima un sentiment de frustrare, de neputință sau de revoltă față de o problemă dificilă în care vorbitorul refuză să se implice. 9-10 (Trv; îe) Îmi bag pula Se spune pentru a exprima (disprețul pentru ceva sau) nepăsarea și renunțarea de a se mai implica în ceva greu de rezolvat. 11 (Trv; dep; d. bărbați; îe) A sta cu pula în mână A fi onanist. 12 (Trv; d. bărbați; îae) A nu face nimic, a fi leneș și indolent. 13 (Trv; îe) Du-te-n pula mea Expresie injurioasă care de obicei se adresează unui coleg sau unui prieten acuzat de lipsă de solidaritate, sinceritate, principialitate etc., cu intenția de a pune capăt relației cu acesta. 14 (Trv; îe) Îmi bag pula în mă-ta Expresie injurioasă foarte răspândită între bărbați, care consideră actul sexual drept un mod de înjosire atât a interlocutorului cât și a persoanei la care acesta ține cel mai mult.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu