vineri, 21 februarie 2014

Barbatii chiar stiu sa faca sex!

     Ma intreb daca barbatii au avut vreodata curiozitatea de a citi in DEX definitia sexului? Posibil sa nu si explicatia este simpla: toti cred ca stiu ce inseamna! Oricum, definitia, destul de sumbra si vaga, este in dezavantajul femeii si nu aduce nici pe departe vorba de placere, deci conform DEX-ului, barbatii sunt salvati: toti stiu sa faca SEX!

     Anatomia din clasa a-VII-a, ne invata ca sexul e doar pentru reproducere! Propun sa semnam o petitie prin care sa se ceara invatarea inca din clasele primare a faptului ca sexul inseamna obtinerea placerii si "sacrificiul barbatului" de a oferi placere! Hehe! Parca suna mai bine! Poate asa le intra in cap si masculilor ca sexul nu e doar pentru ei! 

     Radem, glumim, dar chiar avem nevoie de o petitie pentru a defini sexul mai pe intelesul mileniului 3!

     O alta definitie a sexului, mai pe romaneste spusa, ma lasa masca si ma face sa cred ca DEX-ul este "muncit" de un barbat!

A AVEA UN CONTACT SEXUAL (d. bărbați, cu o femeie) a aterizat la punct fix, a bate untul, a-și băga cuponul în fabrică, a o băga, a băga măgaru-n grajd / salamu-n traistă, a băga pe ăla micu’ la serviciu, a băga pe moșu-n beci, a băga ratonul la veveriță, a buli, a cădea la așternut, a călări, a călca, a ciocăni, a cobzări, a cordi, a se culca, a curăța coșul, a i-o da, a da cosor, a da (pe cineva) cu cracii-n sus, a da cu lipici / cu sacâz, a da cu osul, a da de-a dura, a da gaură, a se da huța, a se da în bărci / ghioc, a o da în bijboc / vată, a da la buci / pipi, a da la vâsle, a-i da cuiva pilaf, a descânta, a escalada, a face, a face huța-huța, a formata, a frige, a fute, a găuri, a injecta, a i-o înfige, a împunge cu cornu’, a încăleca, a înșuruba, a întinde, a înțepa, a lovi în creastă (pe cineva), a lua, a lua (pe cineva) în toroipan, a mârli, a naviga în strâmtoarea Dardanele, a pârli, a pompa, a poseda, a pritoci, a i-o propti (cuiva), a i-o pune, a pune dop, a i-o pune în ghioc, a i-o pune (cuiva) între mustăți, a pune toroipanul (pe cineva), a rade, a răsturna cu roțile-n sus, a răzui prapurele (cuiva), a regula, a remaia ochiul, a sări coarda, a scăpăra, a-i tăbăci (cuiva) pielea, a-i sparge (cuiva) ghiocul, a tăvăli, a tivi, a trage un clei, a trage (cuiva) clopote, a trage în cosor / în țeapă, a-i trage (cuiva) la poartă, a trage pe făcăleț, a o trage sub coadă (cuiva), a trage un tighel, a trece Gibraltarul, a trosni, a umple, a vaccina, a bubui banana.

Ei bine, acum ca am aflat ce inseamna sexul, trebuie sa intelegem si mai bine barbatii. Ei stiu doar sa bage ratonul la veverita si salamul in traista...restul nu e treaba lor! Important este sa nu sarim entuziasmate sa ne facem bagajul cand ne-or anunta excitati ca vor sa navigam in stramtoarea Dardanele sau sa trecem Gibraltarul!








2 comentarii:

  1. Se intampla si ca cele care arata f bine sa aiba senzatia ca automat sa ai o erectie daca o vezi goala. Sunt si cei care confunda femeia cu mana lor dreapta sau stanga. Din nefericire in zilele noastre cuvantul dragoste a devenit egalul sex-ului. Sunt doua lucruri diferite dar cu aceeasi finalizare.(in asta intrand si orgasmul/orgasamele ei) :). Cu totii ne prindem cum se baga ratonul la veverita, intrebarea este : veverita si ratonul sunt fericiti dupa? Cum aflam? Comunicam. In f putine cazuri totul vine de la sine, partenerul se potriveste manusa dorintelor tale. Vorbiti si veti fi auziti. Cunoasterea intre parteneri va da calitatea impreunarii, indiferent de natura acesteia. Decat sa simulezi un orgasm mai bine o masturbare incununata de succes.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord cu tine! Pe tema asta se poate discuta cu orele...si nu cred ca ar avea finalizare! :) Important este, cum ai spus si tu, sa facem totusi o diferenta intre dragoste si sex, dar, sa luam in considerare ca in ambele cazuri trebuie sa lasam egoismul deoparte si sa oferim ceea ce vrem sa primim! :)

    RăspundețiȘtergere